Lenkiški blynai su mėsa ir džiūvesėliais receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lenkiški blynai su mėsa ir džiūvesėliais


Recepto įvertinimas:4 balai4 balai4 balai4 balai


INGREDIENTAI:

Tešlai:
250 g miltų,
3 maži kiaušiniai,
0,5 l pieno,
druskos,
3 kiaušiniai,
150 g miltų džiuvėsių,
100 g sviesto.

Įdarui:
60 g svogūnų,
250 g mėsos,
1 kiaušinis,
druskos, pipirų.

GAMINIMAS:

Iš miltų, 3 kiaušinių, druskos ir pieno užmaišykite tešlą blynams ir palaikykite valandą. Keptuvėje įkaitinkite truputį sviesto arba aliejaus ir iškepkite plonus blynus. Iš maltos mėsos (arba mėsos subproduktų), susmulkintų svogūnų (prieš tai svogūnus 10 minučių pavirkite vandenyje ir išgirbus nusausinkite) ir 1 kiaušinio paruoškite įdarą; įberkite prieskonių.

Iš šios masės padarykite tiek pailgų kukulių , kiek yra blynų. Įdarą sudėkite ant blynų, suvyniokite. Gilioje lėkštėje išplakite 3 kiaušinius. Į kitą lėkštutę sudėkite maltus džiūvėsius. Blynus apvoliokite plaktuose kiaušiniuose, po to džiūvėsiuose ir apkepkite įkaitintame svieste.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668