Rūgštynių sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Rūgštynių sriuba


INGREDIENTAI:

l/2kg jautienos su kaulais,
100 g rūkyto kumpio,
1 svogūnas,
1 morka,
1 petražolė,
3—4 džiovinti grybai,
2 tryniai,
1/2 stiklinės grietinės,
200 g rūgštynių,
druskos.


GAMINIMAS:

Iš mėsos su kaulais, kumpio, grybų ir prieskoninių daržovių išverdamas sultinys. Jauni rūgštynių lapai supjaustomi ir sudedami į perkoštą sultinį. Pavirus užbalinama grietine ir tryniais. Į šia sriubą galima dėti kiaušinių, virtų be kevalo. Vanduo užvirinamas su druska, actu, pipirais ir lapeliais. Į tokį verdantį marinatą suleidžiami 4 kiaušiniai (be kevalų). Kai baltymą sutraukia, kiaušiniai išgriebiami, sudedami po vieną į lėkštę ir užpilami rūgštynių sriuba. Į sriubą galima dėti ir kietai virtų kiaušinių — po pusę į lėkštę.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668