Kalėdiniai sausainiai su migdolais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kalėdiniai sausainiai su migdolais


INGREDIENTAI:

Apie 30 sausainių:

50 g maltų migdolų;
200 g miltų;
1 kiaušinis;
100 g sviesto arba margarino;
Žiupsnelis druskos;
100 g cukraus;
1 pak. vanilinio cukraus;
1 trynys;
Apie 30 migdolų be odelės;
Riebalų skardai ištepti.


GAMINIMAS:

Miltus sumaišyti su maltais migdolais ir suberti ant lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį įmušti kiaušinį, ant įdubimo kraštų dėti sviesto arba margarino gabalėlius, berti druską, cukrų, vanilinį cukrų. Pradedant nuo išorės suminkyti vientisą tešlą, suvynioti ją į polietileno plėvelę ir 30 min. laikyti šaldytuve.

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Iš tešlos ant miltais pabarstyto stalo ar lentos iškočioti 3 mm storio sluoksnį ir supjaustyti rombais (galima ir kitokiom formom). Juos aptepti išplaktu tryniu, į kiekvieno rombo vidurį įspausto po migdolą. Sausainius dėti ant riebalais išteptos skardos ir kepti orkaitėje apie 10 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668