Desertinės kriaušės receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Desertinės kriaušės


INGREDIENTAI:

2 prinokusios didelės kriaušės (apie 400 g);
2 stiklinės paruoštos stiprios kavos;
4 valg. š. cukraus;
1,5 stiklinės grietinėlės;
1 vanilės lazdelė;
2 arb. š. cukraus pudros;
2 arb. š. tarkuoto šokolado.


GAMINIMAS:

Kavą sumaišyti su cukrumi ir užvirinti. Įdėti vanilės lazdelės išgremžtą šerdį ir virti dar 5 min. Kriaušes nuplauti, nulupti (kotelius palikti). Kitoje pusėje nei kotelis atpjauti mažą griežinėlį kriaušės, kad galima būtą ją pastatyti, ir atsargiai išimti sėklas. Kriaušės pastatyti į puodą, užpilti kavos sirupu ir 10 min. virti. Po to išimti ir padėti ant lėkštutės, o sirupą virti toliau, kol sutirštės. Kriaušės užpilti sirupu, atvėsinti ir nakčiai pastatyti į šaldytuvą. Kriaušes patiekti su pasaldinta plakta grietinėle ir pabarstyti tarkuotu šokoladu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668