1 kg įvairių šaldytų daržovių (žirnelių, kukurūzų, morkų ir pan.);
2 vištienos filė gabaliukai;
1 stiklinė grietinėlės;
3 valg. š. miltų;
300 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;
Druskos ir pipirų;
Aliejaus;
1 kiaušinis.
GAMINIMAS:
Šaldytas daržoves išverdame pasūdytame vandenyje. Vištiena supjaustome gabaliukais, apkepame didelėje keptuvėje su aliejumi, sudedame miltus, supilame grietinėlę, truputį daržovių nuoviro, įdedame prieskonių, gerai išmaišome ir nukeliame nuo ugnies. Vištieną sumaišome su išvirtomis daržovėmis ir sudedame į kepimo indą.
Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildome. Tešlą iškočiojame ir subadome. Uždedame ant daržovių ir vištienos viršaus. Aptepame plaktu kiaušiniu ir kepame vidutinio karštumo orkaitėje, kol tešla iškepa. Patiekiame karštą.