Portugališkas kiaulienos ragu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Portugališkas kiaulienos ragu


INGREDIENTAI:

800 g kiaulienos nugarinės,
30 moliuskų,
druskos,
pipirų,
60 g alyvuogių aliejaus,
120 g svogūnų,
150 g baltojo vyno,
30 g koncentruoto pomidorų padažo.


GAMINIMAS:

Svogūnus nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais. Puode pakaitinkite aliejų, apkepkite svogūnus, sudėkite vienodais gabalėliais supjaustytą mėsą. Apipilkite baltuoju vynu ir pomidorų padažu. Pasūdykite, įberkite pipirų.

Uždenkite ir virkite ant silpnos ugnies 2 valandas. 10 min. prieš tiekiant, sudėkite moliuskus, išmirkyus sūdytame vandenyje, gerai nuplautus ir išvalytus nuo smėlio.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668