Burokėlių troškinys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Burokėlių troškinys


INGREDIENTAI:

1,5 kg burokų;
500 ml pieno;
3 valg. š. kvietinių miltų;
3 valg. š. sviesto;
1 arb. š. druskos;
½ arb. š. baltųjų pipirų;
1 arb. š. džiovintų čiobrelių;
Tarkuotos citrinos žievelės.


GAMINIMAS:

Išvirkite, nulupkite ir sutarkuokite burokėlius. Supilkite į puodą pieną, įplakite miltus ir kaitinkite, kol užvirs. Virkite 3 min. Tuomet suberkite prieskonius, sudėkite sviestą ir gautą padažą išplakite. Galiausiai suberkite burokėlius ir dar sykį pakaitinkite. Sukrėskite troškinį į gražų indą ir patiekite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668