120 g virtų burokėlių;
85 g rūgščių obuolių;
100 g salierų šaknies;
60 g salierų stiebų;
4 kietai virti kiaušiniai;
120 g salotų lapų;
140 g majonezo;
Druskos ir pipirų
Petražolių papuošimui.
GAMINIMAS:
Burokėlius supjaustome kubeliais. Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir supjaustome kubeliais. Saliero šaknį nuvalome, supjaustome kaip ir obuolius ir 2-3 min. užpilame verdančiu vandeniu. Paskui vandenį nupilame. Susmulkiname salierų stiebus bei 2 virtus kiaušinius. Kitus 2 kiaušinius supjaustome skiltelėmis ir paliekame salotoms papuošti. Stambiais kvadratėliais supjaustome salotas. Paruoštus produktus sumaišome, įberiame druskos ir pipirų, sudedame majonezą ir atsargiai išmaišome. Papuošiame kiaušinių skiltelėmis bei petražolėmis.