Burokėlių apkepas su krienų padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Burokėlių apkepas su krienų padažu


INGREDIENTAI:

3 virti burokėliai;
2 svogūnai;
500 ml raugintų kopūstų;
1 stiklinė virtų pupelių;
200-300 g virtos mėsos;
2 stiklinės grietinės;
1 stiklinė krienų;
50 g sviesto;
Druska ir pipirai;
Aliejaus.


GAMINIMAS:

Keptuvėje su sviestu pakepiname krienus, įdedame truputį druskos, pipirų, po to sudedame grietinę ir pakaitiname 5 min. Susmulkiname svogūnus ir virtą mėsą. Burokėlius sutarkuojame. Kopūstus truputį patroškiname. Keptuvėje su aliejumi apkepame svogūnus, po to sudedame burokėlius. Kai burokėliai apkepa, įdedame troškintus kopūstus, susmulkintą mėsą, virtas pupeles ir pakepame. Užpilame paruoštu krienų padažu ir išmaišome. Gautą masę sudedame į kepimo indą ir kepame orkaitėje 30 min.

Pastaba: jeigu krienai be rūgšties, tada gaminant padažą reikia įpilti 2-3 valg. š. obuolių acto arba kitokios rūgšties.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668