Madagaskaro mėsos sklindžiai (Sambos) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Madagaskaro mėsos sklindžiai (Sambos)


INGREDIENTAI:

200 g miltų,
100 g sviesto,
druskos,
vandens,
1 arbatinis šaukštelis kari (indiškų šafranų, raudonųjų pipirų ir kitų trintų prieskonių mišinys),
aliejaus kepimui,
30 g aliejaus,
200 g maltos jautienos,
100 g svogūnų arba svogūnų laiškų,
trintų ankštinių pipirų.


GAMINIMAS:

Iš miltų, druskos, sviesto ir vandens paruoškite trapią tešlą. Suminkykite į rutulį ir palaikykite, kol bus sutaisytas įdaras. Svogūną susmulkinkite, pakepinkite aliejuje (30 g), suberkite kari, sudėkite maltą mėsą; viską gerai sumaišykite, pasūdykite, įberkite pipirų. Mėsą apkepinkite, bet neapskrudinkite.

Tešlą iškočiokite plonu sluoksniu ant miltais pabarstytos lentos ir supjaustykite maždaug 10 cm dydžio trikampėliais. Kiekvieno trikampėlio viduryje padėkite šaukštelį įdaro. Trikampėlio viršūnes užlenkite, kad išeitų dar mažesnis trikampėlis, kraštus sulipinkite, tešlą sudrėkinkite vandeniu. Pašildykite aliejų ir kepkite jame sklindžius 20 minučių, kol gražiai paruduos ir pasidarys trapūs.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668