Bulviniai blynai su mėsos padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bulviniai blynai su mėsos padažu


INGREDIENTAI:

Blynams:

800 g bulvių;
100 g svogūnų;
1 kiaušinis;
2 valg. š. miltų;
Druskos;
Aliejaus kepimui.

Padažui:

300 g jautienos faršo;
100 g svogūnų;
2 susmulkintos česnako skiltelės;
400 g konservuotų pomidorų savo sultyse;
2 valg. š. grietinės;
2 valg. š. aliejaus;
prieskonių.


GAMINIMAS:

Bulves nuskusti, nuplauti ir sutarkuoti. Svogūną nulupti, sutarkuoti ir supilti į bulvių masę. Sudėti miltus, įmušti kiaušinį, pasūdyti ir viską gerai išmaišyti. Didelėje keptuvėje įkaitinti aliejų ir iškepti blynus.

Padažui svogūnus nulupti ir smulkiai supjaustyti. Faršą kepti keptuvėje apie 10 min., po to sudėti svogūną ir kepti dar 3 min. Tada sudėti prieskonius, česnaką ir pomidorus kartu su skysčiu. Išmaišyti ir 20 min. troškinti. Pabaigus sudėti grietinę, petražoles ir viską išmaišius patiekti su blynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668