Rusiškas mėsos ir grybų pyragas (Kulebiaka) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Rusiškas mėsos ir grybų pyragas (Kulebiaka)


INGREDIENTAI:

Trapiai tešlai:
350 g miltų,
150 g sviesto,
1 kiaušinis (tešlai patepti),
druskos, vandens.

Įdarui:
2 kietai virti kiaušiniai,
250 g nevirtos maltos jautienos,
50 g sviesto,
250 g grybų,
druskos, pipirų.


GAMINIMAS:

Suminkykite birią tešlą, palaikykite. Tuo metu paruoškite įdarą. Jautieną pakepinkite svieste, ataušinkite. Nulupkie kiaušinius, stambiai supjaustykite. Grybus nuvalykite, nuplaukite, sumalkite, sudėkite į mėsą, pasūdykite, įberkite pipirų. Tešlą iškočiokite ant miltais pabarstytos lentos 1 cm storio sluoksniu (maždaug 30 cm ilgio ir 24 cm pločio).

Tešlos viduryje sudėkite įdarą, suvyniokite, apspaudykite kraštus, patepkite kiaušiniu; skardą ištepkite sviestu, padėkite ant jos kimštą pyragą ir kepkite 30-40 minučių vidutinio( karštumo orkaitėje. Į stalą tiekite karštą pyragą, supjaustytą riekėmis, atskirai padažinėje patiekite lydytą sviestą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668