Kepeninė dešra receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepeninė dešra


INGREDIENTAI:

1 kg kiaulės kepenų,
širdis,
inkstai,
liežuvis,
0,5kg lašinių,
lauro lapelių,
pipirų,
druskos.



GAMINIMAS:

Šaltame vandenyje išmirkytos kepenys supjaustomos riekelėmis, nuplikomos ir palaikomos 15-20min tame vandenyje. Paruošti inkstai gerai išplaunami ir apverdami kartu su širdimi ir liežuviu bei prieskoniais. Apvirę išgriebiami, atvėsę sumalami kartu su kepenimis. Masė gerai išsuskama. Atskirai išverdami lašiniai, supjaustomi nedideliais gabalėliais, sumaišomi su kepenimis ir, įbėrus maltų pipirų, druskos, išmaišoma, sukemšama į paruoštas storąsias žarnas ir paverdama 10-15min.

Pastabos:
Kepeninės dešros suvartojamos greit, pusryčiams. Dažniausiai su duona, užtepta sviestu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668