Maži pyragėliai su obuolių, marcipanų ir razinų įdaru receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Maži pyragėliai su obuolių, marcipanų ir razinų įdaru


Recepto įvertinimas:3 balai3 balai3 balai


INGREDIENTAI:

10 pyragėlių:

450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;
1 kiaušinis;
200 g marcipanų masės (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“);
2 maži obuoliai;
50 g razinų;
40 g plokštelėmis pjaustytų migdolų.

GAMINIMAS:

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Tešlą iškočioti ir supjaustyti į 10 kvadratų. Kiaušinio baltymą atskirti nuo trynio ir juo aptepti tešlos kvadratų karštus. Marcipanų masę iškočioti Albai plonai ir supjaustyti keturkampiais. Ant kiekvieno tešlos lakšto uždėti po marcipaninį keturkampį. Obuolius nulupti, supjaustyti į keturias dalis, išimti sėklalizdžius ir susmulkinti kubeliais. Juos sumaišyti su razinomis, išdėlioti ant tešlos su marcipanų mase.

Suformuoti pyragėlius perlenkiant tešlos lakštus ir gerai užspaudžiant kraštus. Pyragėlius aptepti plaktu tryniu ir pabarstyti migdolų plokštelėmis. Dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepti orkaitėje 25 min.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668