Trikampėliai su mandarinais ir mascarpone sūriu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Trikampėliai su mandarinais ir mascarpone sūriu


INGREDIENTAI:

20 pyragėlių:

450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;
1 trynys;
2 baltymai;
125 g cukraus pudros;
125 g kokoso drožlių;
2 indeliai (viso apie 315 ml) konservuotų mandarinų;
250 g mascarpone sūrio;
50 g cukraus;
½ citrinos sulčių;
4 arb. š. želatinos;
200 ml grietinėlės.


GAMINIMAS:

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlą iškočioti ir supjaustyti į 20 trikampių. Juos sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir aptepti tryniu. Baltymus išplakti iki standžių putų. Plakant po truputį suberti cukraus pudrą. Įmaišyti kokoso drožles. Masę sutepti ant trikampių, juos dėti į orkaitę ir kepti 15 min. Ataušinti. Trikampius įpjauti skersai (į 2 sluoksnius).

Vieną indelį mandarinų atidaryti ir sutrinti vaisius. Sumaišyti su mascarpone sūriu. Suberti cukrų ir supilti citrinos sultis. Masę sumaišyti su ištirpinta želatina. Kai kremas ims stingti, įmaišyti standžiai išplaktą grietinėlę. Kremą dėti į konditerinį švirkštą ir išspausti ant apatinės trikampių pusės. Likusius mandarinus nuvarvinti, išdėlioti ant kremo ir uždengti viršutinio trikampio dalimi.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668