Lašinukai drebučiuose receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lašinukai drebučiuose


INGREDIENTAI:

300g lašinukų su raumenų sluoksneliais,
1 morka,
1 svogūnas,
2-3 pipirai,
1 lauro lapelis,
5g želatinos,
petražolių,
citrinos,
druskos.


GAMINIMAS:

Lašinukai sudedami į verdantį, pasūdytą vandenį kartu su prieskoninėmis daržovėmis. Baigiant virti, įberiama pipirų, įmetami lauro lapeliai. Išvirę lašinukai išimami, paslėgiami tarp lentelių ir atšaldomi. Sultinys perkošiamas, nugriebiami riebalai, sudedama ištirpinta želatina (1 stiklinei sultinio 5g. želatinos).
Lašinukai supjaustomi vienodomis riekelėmis, tvarkingai sudedami lėkštėje, perdedant vitrinos griežinėliais, pakraščiais užpilami stingstančiu sultiniu. Kai visai sustingsta, puošiama salierais ir petražolėmis.

Pastabos:
Prie šio užkandžio duodama krienų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668