Sluoksniuotos tešlos pyragas su migdolais ir vanilinio pudingo įdaru receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sluoksniuotos tešlos pyragas su migdolais ir vanilinio pudingo įdaru


Recepto įvertinimas:3 balai3 balai3 balai


INGREDIENTAI:

450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos.
100 g sviesto arba margarino;
200 g cukraus;
1 pak. vanilinio cukraus;
200 g plokštelėmis pjaustytų migdolų;
4 valg. š. pieno.

Įdarui:

1 pak. vanilinio pudingo miltelių;
500 ml pieno;
3 valg. š. cukraus;
Žiupsnelis druskos;
250 ml grietinėlės.

GAMINIMAS:

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlą iškočioti ir įdėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Sviestą arba margariną išlydyti, suberti cukrų, vanilinį cukrų bei migdolų plokšteles ir pakaitinti keptuvėje ant vidutinės ugnies. Pamaišyti, kol cukrus virs karamele. Supilti pieną. Masę užtepti ant sluoksniuotos tešlos ir kepti orkaitėje 25 min.

Įdarui iš vanilinio pudingo miltelių, cukraus, druskos ir pieno išvirti pudingą. Jį pastatyti šaltai. Įmaišyti standžiai išplaktą grietinėlę. Iškepusią tešlą ataušinti ir perpjauti į du sluoksnius. Apatinę dalį aptepti įdaru, uždėti viršutinę dalį ir truputį paspausti. Patiekti šviežią.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668