Citrininiai sluoksniuotos tešlos pyragėliai receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Citrininiai sluoksniuotos tešlos pyragėliai


Recepto įvertinimas:4 balai4 balai4 balai4 balai


INGREDIENTAI:

20 pyragėlių:

450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;
1 baltymas;
3 valg. š. cukraus granulių;
125 ml sauso baltojo vyno;
80 g cukraus;
4 arb. š. želatinos;
2 citrinos;
100 g jogurto;
250 ml grietinėlės.

GAMINIMAS:

Orkaitę įkaitinti iki 220°C temperatūros. Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Tešlą iškočioti ir padalinti į 20 vienodų kvadratėlių. Juos sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir aptepti baltymais. Apibarstyti cukraus granulėmis. Kepti orkaitėje apie 15 min. Ataušinti. Iškeptus kvadratus perpjauti į du sluoksnius.

Įdarui vyną su cukrumi pakaitinti, kol cukrus visiškai ištirps. Karštame vyne ištirpinti išbrinkintą želatiną. Įmaišyti išspaustų citrinų sultis. Viską pastatyti šaltai ir šiek tiek palaikyti. Įmaišyti jogurtą. Kai kremas ims stingti, sudėti išplaktą grietinėlę.

Įdarą paskirstyti ant apatinių perpjautų kvadratų sluoksnių. Ant viršaus uždėti viršutinį sluoksnį su cukraus granulėmis. Pyragėlius patiekti šviežius.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668