Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su obuolių įdaru receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su obuolių įdaru


INGREDIENTAI:

4 vidutinio dydžio krepšeliams:

300 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;
70 g razinų;
4 valg. š. romo;
300 g rūgštokų obuolių;
1 arb. š. cinamono;
2 valg. š. medaus;
2 valg. š. cukraus;
3 baltymai;
Riebalų formelėms ištepti;
Miltų kočiojimui.


GAMINIMAS:

Razinas nuplikyti verdančiu vandeniu, padėti, kad nuvarvėtų skystis, ir sudėti ant lentos. Razinų kauburėlį kiek pakapoti dideliu peiliu, kad beveik visos būtų įpjautos. Paskui suberti į dubenėlį ir užpilti romu. Palaikyti 1 val., kad susigertų romas. Obuolius nulupti, supjaustyti į 4 dalis ir išimti sėklalizdžius. Juos aštriu peiliu supjaustyti plonais griežinėliais. Sumaišyti su cinamonu, razinomis ir pašildytu medumi.

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Riebalais ištepti keturias 10 cm skersmens formeles. Sluoksniuotą tešlą iškočioti ant miltais pabarstytos lentos (jei naudojate šaldytą- prieš tai atšildyti) ir įkloti į formeles. Iš likusios tešlos išspausti 4 „dangtelius“. Į formeles dėti obuolių įdarą. Tešlos kraštus aptepti baltymais, uždėti „dangtelius“ ir kiek prispausti pirštais. „Dangtelių“ viršų taip pat aptepti baltymais. Paruoštus krepšelius dėti į orkaitę ir kepti 20-25 min. Dar karštus pyragėlius išimti iš formelių ir patiekti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668