Vengriška obuolių sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vengriška obuolių sriuba


INGREDIENTAI:

750 g obuolių,
700 g vandens,
700 g pieno,
100 g grietinėlės,
50 g baltojo vyno,
5 cm cinamono lazdelės,
60-100 g cukraus (priklausomai nuo obuolių rūgštumo),
50 g miltų,
pusės citrinos sultys.


GAMINIMAS:

Obuolius nulupkite, supjaustykite 1 cm kubeliais, sudėkite į puodą su cukrumi, įpilkite vandens. Virkite, kol obuoliai suminkštės. Tada supilkite vyną, pieną, įdėkite cinamono lazdelę. Miltus suberkite į dubenį, atskiekite grietinėle.

Mišinį supilkite į karštą sriubą. Virkite, kol sriuba sutirštės. Nukelkite puodą nuo ugnies. Palaukite, kol atauš ir įdėkite į šaldytuvą 1-2 valandoms. Tiekite labai šaltą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668