1 kg miltų,
250 g margarino,
250 g sviesto,
250 g cukraus,
6 kiaušinių tryniai,
100 g chereso vyno,
druskos,
pipirų,
smulkintų petražolių,
tarkuoto muskato riešuto,
1 višta (1 kg 300 g),
350 g pomidorų,
2 žali ankštiniai pipiraqi,
120 g svogūnų,
60 g sviesto,
60 g alyvų,
100 g Malagos razinų,
60 g migdolų,
30 g kaparių,
500 g vandens.
GAMINIMAS:
Iš miltų, riebalų (sviesto ir margarino), cukraus ir kiaušinių trynių paruoškite tešlą. Įberkite tarkuoto muskato riešuto, gerai išminkykite rankomis; palaikykite valandą. Keptuvėje ištirpdykite sviestą, pakepinkite nuluptus pomidorus be sėkliukių, sumaltus svogūnus ir ankštinius pipirus.
Vištą išdarinėkite, supjaustykite į 4 dalis, sudėkite į keptuvę. Supilkite vyną ir vandenį, pasūdykite, įberkite pipirų, kaparių ir smulkintų petražolių. Po to sudėkite alyvas (be kauliukų), razinas, migdolus ir virkite 5-10 minučių. Apskritą formą patepkite riebalais, išklokite popieriumi;dugną ir kraštus išklokite tešlos sluoksniu.
Tada sudėkite vištieną ir įdarą (su trupučiu skysčio); uždenkite likusios tešlos sluoksniu, padarykite jame nedidelę angelę ir kepkite 1 valandą 30 minučių nekarštoje orkaitėje. 15 minučių prieš baigiant kepti, patepkite paviršių kiaušiniu, išplaktu su šlakeliu vandens. Galiausiai pabarstykite cukraus pudra ir dar palaikykite orkaitėje, kad paviršius gražiai paruduotų.