Trinta morkų ir apelsinų sriuba (Raimondos) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Trinta morkų ir apelsinų sriuba (Raimondos)


INGREDIENTAI:

1-2 svogūnai,
1 aitrioji paprika,
5 morkos,
3-4 apelsinai,
100 ml grietinėlės,
700 ml sultinio,
1 arb. š. aliejaus,
lauro lapų,
petražolių,
pipirų.


GAMINIMAS:

Svogūnus susmulkiname ir apkepiname. Į sultinį įdedame aitriąją papriką, lauro lapelius, supjaustytas morkas ir pakepintus svogūnus. Verdame apie 25 min. Vieną apelsiną nulupame, supjaustome skiltelėmis, iš likusių apelsinų išspaudžiame sultis. Iš sriubos išimame lauro lapelius, aitriąją papriką. Viską kas lieka, sutriname, supilame apelsinų sultis, paskaniname prieskoniais. Į sriubą sudedame apelsino skilteles. Į lėkštes supilame sriubą, po šaukštą įdedame plaktos grietinėlės, puošiame petražolėmis. Skanaus!

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668