Bananai tešloje su medaus padažu receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bananai tešloje su medaus padažu


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

Tešlai:

80 g miltų;
2 valg. š. kukurūzų krakmolo;
¼ arb. š. kepimo miltelių;
150 ml vandens;
1 kiaušinio baltymas;
1 arb. š. sezamų aliejaus
Žemės riešutų arba kukurūzų aliejaus kepimui.

Įdarui ir padažui:

4 bananai;
2 valg. š. seimo sėklų;
5 valg. š medaus;
1 citrinos sulčių.

GAMINIMAS:

Dubenėlyje sumaišome miltus, kukurūzų krakmolą ir kepimo miltelius. Maišydami pamažu supilame vandenį, kiaušinio baltymą ir sezamo aliejų. Bananus nulupame, supjaustome į 8 vienodus gabalėlius. Plokščioje keptuvėje ant vidutinio karštumo ugnies be riebalų pakepiname sezamo sėklas, kol šiek tiek paruduos. Kepdami keptuvę retkarčiais pakratome. Išimame sėklas ir atvėsiname.

Kepimo inde įkaitiname didelį kiekį žemės riešutų arba kukurūzų aliejaus. Bananų gabalėlius pamirkome į tešlą ir verdame aliejuje 3-4 min., kol jie įgaus šviesiai rusvą atspalvį. Kiaurasamčiu išgriebiame ir padedame ant popierinės servetėlės, kad susigertų riebalai. Nedideliame puode maišydami pakaitiname medų su citrinos sultimis. Bananus sudedame į lėkštes, užpilame medaus padažu ir pabarstome kepintomis sezamo sėklomis.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668