Balandėliai su morkų įdaru ir grybų padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Balandėliai su morkų įdaru ir grybų padažu


INGREDIENTAI:

1 nedidelis kopūstas;
1 svogūnas;
3 skiltelės česnako;
2 morkos;
Druska ir pipirai.

Padažui:

1 svogūnas;
Sauja džiovintų grybų;
1 stiklinė miltų;
1 stiklinė pieno;
Druskos ir pipirų;
Krapų.


GAMINIMAS:

Pasūdytame vandenyje išverdame kopūstą, nuimame lapus, lapo sustorėjimą išpjauname. Smulkiai supjaustome svogūną ir jį apkepiname. Į keptuvę įpilame daug aliejaus ir pakepiname morkas, tarkuotas burokine tarka. Kepame, kol morkos pasidarys apelsino spalvos. Svogūnus sumaišome su morkomis, pasūdome, pagardiname pipirais ir sudedame smulkiai supjaustytą česnaką.

Imame kopūsto lapą, dedame įdaro ir suvyniojame. Tada balandėlius apvoliojame miltuose ir šiek tiek apkepiname aliejuje. Sudedame į puodą, užpilame 1 stikline skysčio, kuriame virė kopūstas ir troškiname 10-15 min.

Padažui džiovintus grybus išverdame ir sumalame. Į keptuvė įpilame aliejaus, pakepiname smulkiai supjaustytą svogūną ir maltus grybus. Pabarstome miltais ir maišydami kepiname, kol miltai gražiai paruduos. Vis maišydami pilame pieną, ir maišome, kol pasidarys vientisa masė. Pasūdome, įdedame pipirų ir krapų. Padažą užpilame ant balandėlių ir troškiname dar apie 5 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668