Ekvadorietiškai marinuotos krevetės receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ekvadorietiškai marinuotos krevetės


INGREDIENTAI:

750 g šviežių nevirtų krevečių,
10-12 žalių citrinų,
žiupsnelis Kajeno pipirų,
50 g baltųjų svogūnų,
1 arbatinis šaukštelis pomidorų koncentrato,
50 g pomidorų sulčių.


GAMINIMAS:

Krevetes nuplaukite, nuimkite kiautus, sudėkite į nedidelę salotinę, užpilkite rūgščiu citrinų sultimis. Svogūnus nulupkite, supjaustykite kubeliais, suberkite ant krevečių. Suspauskite, kad krevetės mirktų citrinų sultyse. Uždenkite ir 3-4 valandas palaikykite šaldytuve.

Svogūnus išimkite, sudėkite atskirai. Marinatą nupilkite, nukoškite; supilkite į jį pomidorų koncentratą ir sultis, įdėkite ankštinį pipirą. Viską gerai sumaišykite. Krevetes išdėliokite į nedideles vazeles, pabarstykite svogūnais, užpilkite padažu. Tiekite su sūdytais džiūvėsėliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668