500 g avienos (nuo menčių);
100 g rūkytos mėsos;
1 svogūnas;
1 l mėsos sultinio;
Džiovintų raudonėlių;
Pipirų;
500 g šparaginių pupelių;
500 g nebirių bulvių.
GAMINIMAS:
Avieną ir rūkytą mėsą supjaustykite stambiais kubeliais. Svogūnus taip pat supjaustykite stambiai. Rūkytos mėsos kubelius trumpai pakepkite dideliame prikaistuvyje. Tuomet sudėkite avieną, svogūnus ir viską kartu apkepkite. Užpilkite karštu sultiniu, užvirkite, pagardinkite pipirais ir raudonėliais. Pridenkite dangčiu ir 1 val. pavirkite ant mažos ugnies. Šparagines pupeles nuplaukite ir sulaužykite gabaliukais. Bulves nuskuskite ir supjaustykite stambiais kubeliais. Šparagines pupeles ir bulves sudėkite į prikaistuvį su mėsa ir 20-30 min. patroškinkite. Patiekite karštą.