Aviena su šparaginėmis pupelėmis ir bulvėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aviena su šparaginėmis pupelėmis ir bulvėmis


INGREDIENTAI:

500 g avienos (nuo menčių);
100 g rūkytos mėsos;
1 svogūnas;
1 l mėsos sultinio;
Džiovintų raudonėlių;
Pipirų;
500 g šparaginių pupelių;
500 g nebirių bulvių.


GAMINIMAS:

Avieną ir rūkytą mėsą supjaustykite stambiais kubeliais. Svogūnus taip pat supjaustykite stambiai. Rūkytos mėsos kubelius trumpai pakepkite dideliame prikaistuvyje. Tuomet sudėkite avieną, svogūnus ir viską kartu apkepkite. Užpilkite karštu sultiniu, užvirkite, pagardinkite pipirais ir raudonėliais. Pridenkite dangčiu ir 1 val. pavirkite ant mažos ugnies. Šparagines pupeles nuplaukite ir sulaužykite gabaliukais. Bulves nuskuskite ir supjaustykite stambiais kubeliais. Šparagines pupeles ir bulves sudėkite į prikaistuvį su mėsa ir 20-30 min. patroškinkite. Patiekite karštą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668