Baltųjų gūžinių kopūstų salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Baltųjų gūžinių kopūstų salotos


INGREDIENTAI:

1 nedidelė kopūsto gūžė,
1 morka,
1 svogūnas,
0,75 stiklinės grietinės,
krapų,
druskos,
cukraus.


GAMINIMAS:

Švieži kopūstai supjaustomi šiaudeliais ar kvadratėliais, sudedami į dubenį, pabarstomi druska, patrinami mediniu šaukštu arba, uždengus dangteliu, pamušami. Dalis atsiradusio skysčio nupilama. Paskui įtarkuojama morka, sudedamas smulkiai supjaustytas svogūnas, įberiama cukraus, susmulkintų krapų, išmaišoma, užpilama grietine, vėl pamaišoma ir sudedama į salotinę. Puošiama žalumynais, pomidorų griežinėliais ir tuoj tiekiama. Tinka prie žuvies ar šaltos mėsos.

Pastabos:
Šios salotos gaminamos įvairiai. Į jas galima įtarkuoti obuolio, vietoj svogūno galvutės įpjaustyti jo laiškų, įpilti citrinos sulčių, įberti kmynų, pipirų, įpjaustyti petražolių lapelių, agurklės, vietoj grietinės užpilti majonezu su aliejumi, išplaktu su actu ar citrinos rūgštimi.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668