300 g miltų,
vandens,
druskos,
15 g kepimo miltelių,
40 g sviesto,
150 g šveicariško sūrio,
pipirų.
GAMINIMAS:
Iš miltų, mielių, druskos ir vandens (maždaug 100 g) paruoškite vientisą masę. Palaikykite 1,5-2 valandas; po to iškočiokite maždaug 1,5 cm storio sluoksniu. To)rto formą ištepkite sviestu, sudėkite į ją tešlą, ant viršaus išdėliokite riekelėmis supjaustytą sūrį ir nedidelius sviesto kubelius.
Pabarstykite pipirais ir kepkite karštoje orkaitėje. Tiekite dar karštą.
Pastaba.Galima paruošti birią tešlą (įdėjus maždaug 150 g sviesto). Uždėkite sluoksnį sūrio ir apipilkite kiaušiniu, išplaktu su 100 g vandens.