Aukštaitiški virtiniai su bulvių įdaru receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aukštaitiški virtiniai su bulvių įdaru


INGREDIENTAI:

Tešlai:

1 kiaušinis;
1 stiklinė vandens;
2 stiklinės miltų;
Truputis druskos;
Miltų kočiojimui.

Įdarui:

3 stiklinės bulvių košės;
3 valg. š. aguonų;
Druskos.


GAMINIMAS:

Iš tešlai skirtų produktų paruošiame tešlą ir iškočiojame iš jos didelį lakštą. Jį supjaustome nedideliais gabalėliais. Įdarui bulvių košę sumaišome su aguonomis ir žiupsneliu druskos. Įdarą dedame ant vieno tešlos gabalėlių krašto, užlenkiame ir formuojame virtinius. Kraštus gerai suspaudžiame, kad verdant neišsileistų. Virtinius verdame pasūdytame vandenyje. Patiekiame su grietine arba spirgučiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668