Arbatos kremas su razinomis receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Arbatos kremas su razinomis


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

2 kiaušiniai;
4 valg. š. razinų;
10 valg. š. romo;
4 valg. š. juodos arbatos arbatžolių;
250 g grietinėlės;
80 g cukraus;
2 arb. š. želatinos;
1 pak. vanilinio cukraus;
2 valg. š. citrinos sulčių;
½ valg. š. tarkuotos citrinos žievelės.

GAMINIMAS:

Razinas nuplauti, nusausinti ir pamerkite 2 val. į romą. Arbatžoles užplikyti verdančiu vandeniu ir palikti 5 min., kad pritrauktų. Perkošus ant arbatos išspausti citrinos sultis, suberti citrinos žieveles. Atvėsinti. Arbatoje išbrinkinti želatiną, pakaitinti įstačius į karšto vandens indą, kad želatina išsileistų. Tuomet atvėsinti ir įdėti į šaldytuvą.

Kiaušinius išsukti su cukrumi iki purios masės. Supilti romą, kuriame brinko razinos. Į grietinėlę suberti vanilinį cukrų, išplakti plakikliu ir sumaišyti su pradedančia stingti arbatos želė ir kiaušinių masė (truputį grietinėlės palikti papuošimui). Įbėrus 3 šaukštus razinų viską sumaišyti. Masę dėti į desertinius indelius ar tepti ant kepinio ir laikyti šaldytuve, kol sustings. Prieš patiekiant puošti likusia grietinėle ir razinomis.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668