Švediška dilgėlių sriuba (Nässelsoppa) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Švediška dilgėlių sriuba (Nässelsoppa)


INGREDIENTAI:

600-700 g jaunų dilgėlių,
svogūnų laiškų,
0,75 l vandens,
0,75 l sultinio,
40 g sviesto,
30 g miltų,
3 kietai virti kiaušiniai,
pipirų,
druskos,
cukraus.


GAMINIMAS:

Dilgėles gerai nuplaukite. Dideliame puode užvirkite vandenį, sumeskite dilgėles ir virkite, kol ištiš apie 40 minučių. Nusunkite, vandens neišpilkite. Dilgėles ir svogūnų laiškus (jų dedama pagal skonį) smulkiai supjaustykite.

Iš svieto ir miltų sutaiosykite padažą. Atskieskite karštu sultiniu. Pavirkite 5 minutes, po to sudėkite supjaustytus žalumynus. Pagardinkite pipirais, druska ir cukrumi. Į kiekvieną lėkštę įdėkite puselę kietai virto kiaušinio, sriubą tiekite karštą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668