Veršiena, kepta su šalavijais receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Veršiena, kepta su šalavijais


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

4 veršių mėsos išpjovos,
50 g miltų,
1 kiaušinis,
2-3 šaukštai pieno,
1 šaukštas susmulkintų žalių šalavijų lapelių,
1 citrina,
3/4 stiklinės džiūvėsėlių,
1 šaukštas alyvų aliejaus,
50 g sviesto,
1 česnako skiltelė.

GAMINIMAS:

Veršio išpjovas nuvalome, nuplauname ir nusausiname. Į plastikinį maišelį suberiame miltus, po vieną dedame išpjovas ir gerai apvoliojame miltuose.
Dubenėlyje išplakame kiaušinį su pienu.
Kitame dubenėlyje sumaišome džiūvėsėlius su susmulkintais šalavijų lapeliais. Apvoliotus miltuose veršienos gabalus vilgome kiaušinio ir pieno mišinyje, po to iš visų pusių apvoliojame džiūvėsėliuose su šalavijais. Didelėje keptuvėje įkaitiname aliejų su sviestu, įmetame česnakų skiltelę, sudedame veršio išpjovų gabalus. Kepame ant vidutinės ugnies apversdami, kol mėsa iškepa. Tiekiame su citrinos griežinėliais.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668