Apkepti lietiniai su obuoliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Apkepti lietiniai su obuoliais


INGREDIENTAI:

Lietiniams:

200 ml pieno;
40 g tirpinto sviesto;
100-150 g miltų;
2 kiaušiniai;
1 valg. š. cukraus;
Žiupsnelis druskos.

Įdarui:

300-400 g obuolių;
1 valg. š. citrinų sulčių;
Cinamono;
50 g razinų;
1 valg. š. cukraus;
100 ml obuolių sulčių.

Padažui:

150-200 g grietinėlės;
2 kiaušinių tryniai;
1 valg. š. vaisių ar uogų likerio (arba sulčių).


GAMINIMAS:

Obuolius supjaustome kubeliais ir kartu su citrinų sultimis, cinamonu ir razinomis patroškiname obuolių sultyse, įberiame 1 šaukštą cukraus. Padažui skirtą grietinėlę suplakame su kiaušinių tryniais ir likeriu (ar sultimis).

Iš lietiniams skirtų produktų užmaišome tešlą ir iškepame lietinius. Ant kiekvieno lietinio uždedame po šaukštą obuolių įdaro, suvyniojame ir sudedame į sviestu išteptą kepimo skardą, užpilame padažu ir apkepame vidutinio karštumo orkaitėje. Tiekiame karštus, galima užpilti sirupu ar plakta grietinėle.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668