Voveraičių troškinys su šviežiomis bulvėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Voveraičių troškinys su šviežiomis bulvėmis


INGREDIENTAI:

1l. voveraičių,
50 g lašinukų,
4-5 šviežios bulvės,
2 svogūnai,
1 česnako skiltelė,
2 morkos,
3 šaukštai grietinės,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.



GAMINIMAS:

Voveraites gerai nuplauname, supjaustome, dedame į verdantį vandenį ir 5 min. verdame. Vandenį nupilame, grybus nuvarviname. Lašinukus supjaustome kubeliais ir pakepiname su susmulkintais svogūnais. Sudedame paruoštas voveraites, kubeliais supjaustytas bulves, smulkiai sutarkuotas morkas, sutrintą česnaką, įberiame pipirų, pasūdome. Uždengiame ir troškiname, kol suminkštėja bulvės. Baigiant troškinti, supilame grietinę ir užviriname. Tiekiame su šviežiais agurkais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668