Keptas obuolių desertas su varške receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Keptas obuolių desertas su varške


INGREDIENTAI:

1 kg obuolių;
500 g varškės;
3 kiaušinių tryniai;
1 citrina;
200 g cukraus;
200 g graikinių riešutų;
50 g manų kruopų;
50 g sviesto;
50 g maltų džiūvėsėlių.


GAMINIMAS:

Obuolius šiam desertui galite ruošti dviem būdais. Iškepkite juos orkaitėje, pašalinkite sėklalizdžius ir sutrinkite. Arba tiesiog supjaustykite mažais kubeliais ar sutarkuokite stambia tarka ir apšlakstykite citrinos sultimis.

Varškę pertrinkite, įsukite trynius, cukrų, tarkuotą citrinos žievelę, grūstus riešutus, manų kruopas ir obuolius. Masę sukrėskite į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą skardą. Kepkite orkaitėje, kol parus. Patiekite su pienu arba grietinėle ir sirupu.

Pastaba: Desertą kepti galite ir atskiromis porcijomis molinėse karščiui atspariose puodynėlėse.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668