Varškiniai virtinukai su baravykų padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Varškiniai virtinukai su baravykų padažu


INGREDIENTAI:

Tešlai:

300 g varškės;
5 kiaušinių tryniai;
120 g miltų;
100 g parmezano (Parmigiano Reggiano) sūrio.

Padažui:

2 nedideli svogūnai;
50 g sviesto;
1 šakelė rozmarino;
80 g šaldytų baravykų;
40 ml sauso baltojo vyno;
100 ml riebios grietinėlės;
100 ml daržovių sultinio;
1 valg. š. alyvuogių aliejaus;
Druskos ir ką tik maltų pipirų.


GAMINIMAS:

Iš varškės, trynių, tarkuoto parmezano sūrio (šiek tiek jo pasilikite papuošimui), miltų, žiupsnelio druskos ir pipirų užminkykite tešlą. Minkykite iki vientisos masės, tada dėkite į šaldytuvą. Kai ji atvės, suformuokite nedidelius kamuoliukus. Meskite į puodą ir virkite sūdytame vandenyje apie 4 min.

Padažui sviestą išlydykite keptuvėje, supilkite alyvuogių aliejų, sumaišykite ir pakaitinkite. Suberkite smulkintus svogūnus ir rozmariną, maišydami pakepinkite kol svogūnai taps skaidrūs ir minkšti. Tada sudėkite stambiai supjaustytus grybus, pakepinkite iki aukso spalvos, supilkite vyną ir kaitinkite, kol skystis išgaruos. Galiausiai supilkite grietinėlę ir sultinį. Užvirinkite ir pagardinkite druska bei pipirais. Padažą pilkite ant virtinukų. Patiekite apibarstę likusiu tarkuotu parmezano sūriu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668