Abrikosų glajus receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Abrikosų glajus


INGREDIENTAI:

60 g cukraus;
1 valg. š. citrinos sulčių;
100 g abrikosų uogienės.


GAMINIMAS:

Cukrų užvirinti su 3 šaukštais vandens bei citrinos sultimis. Uogienę pertrinti per sietelį ir sudėti į skystį. Kaitinant išmaišyti iki vientisos masės. Šiek tiek pravėsinti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668