Kokosų ir ananasų pyragas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kokosų ir ananasų pyragas


INGREDIENTAI:

Tešlai:

300 g miltų;
1 pak. kepimo miltelių;
150 g varškės;
6 valg. š. pieno;
6 valg. š. aliejaus;
75 g cukraus;
1 pak. vanilinio cukraus;
Žiupsnelis druskos;
Miltų kočiojimui;
Riebalų skardai patepti.

Įdarui:

3 dideli indeliai konservuotų ananasų;
4 kiaušiniai;
250 ml pieno;
125 g cukraus;
200 g kokoso drožlių;
2 valg. š. vanilinio pudingo miltelių.


GAMINIMAS:

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti į dubenėlį. Sudėti varškę, supilti pieną, aliejų, suberti cukrų,vanilinį cukrų, druską ir viską gerai išminkyti iki vientisos masės. Iškočioti ant miltais pabarstytos lentos ir įkloti į riebalais išteptą skardą.

Įdarui skirtus ananasų griežinėlius padėti, kad nuo jų nuvarvėtų skystis. 2 kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Sumaišyti trynius, likusius kiaušinius, pieną, 75 g cukraus, 100 g kokoso drožlių ir pudingo miltelius. Viską paskirstyti ant tešlos, išdėlioti ananasų griežinėlius ir kepti iš anksto įkaitintoje iki 200°C temperatūros orkaitėje apie 35-40 min.

Likusius baltymus išplakti iki standžių putų, po truputį suberti likusį cukrų bei kokoso drožles. Baltymų masę sudėti į konditerinį švirkštą ir į ananasų griežinėlių vidurį išspausti rožytes. Dar 10 min. pakepti. Pyragą ataušinti ir pabarstyti skrudintomis kokoso drožlėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668