Faršui:
1 stiklinė maltų graikiškų riešutų;
3 bulvės;
1 morka;
Šiek tiek manų kruopų;
pipirų ir druskos pagal skonį;
aliejaus kepimui.
Padažui:
1 ryšulėlis žolelių (petražolių, kalendrų ar kt.);
3 skiltelės česnako;
1 arb. š. acto;
1 valg. š. aliejaus;
sauja maltų graikiškų riešutų.
GAMINIMAS:
Suberti į indą faršui skirtus riešutus, sudėti tarkuotas bulves, tarkuotą morką ir maišant berti manų kruopas, kad masė pasidarytų panaši į faršą. Pasūdyti, sufotmuoti kotletukus ir pakepinti iš abiejų pusių.
Padažui žoleles sukapoti, česnako skilteles išspausti, įpilti acto, aliejaus ir suberti riešutus. Viską sumaišyti ir patiekti kartu su kotletukais. Skanaus!