Nugos pyragas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Nugos pyragas


INGREDIENTAI:

150 g sviesto;
150 g cukraus;
1 pak. vanilinio cukraus;
Žiupsnelis druskos;
3 kiaušiniai;
250 g miltų;
3 valg. š. romo;
3 arb. š. kepimo miltelių;
3 valg. š. pieno;
50 g kapotų migdolų;
100 g riešutų nugos (žiūrėti skyrelyje "Viskas desertams");
Riebalų formai patepti.


GAMINIMAS:

Sviestą su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska išplakti iki purios masės. Po vieną įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir pakaitomis su romu, pienu bei migdolais sudėti į paruoštą masę. 2/3 tešlos įdėti į riebalais pateptą keksams kepti skirtą formą (su skyle per vidurį). Likusią tešlą sumaišyti su nuga, ištirpinta karšto vandens vonelėje. Ją sudėti ant šviesios tešlos viršaus ir šakute spiralės pavidalu abi tešlas sumaišyti. Kepti iš anksto įkaitintoje iki 175°C temperatūros orkaitėje apie 1 val.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668