Upėtakiai su sultiniu (Truchas en caldillo) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Upėtakiai su sultiniu (Truchas en caldillo)


INGREDIENTAI:

3 išdarinėti upėtakiai (maždaug po 300-350 g);
2 svogūnai;
1 česnako skiltelė;
2 aitriosios paprikos (chiles guajillos);
½ ryšulėlio šviežių kalendrų;
2 žaliosios citrinos;
3 valg. š. aliejaus;
Druska.


GAMINIMAS:

Upėtakius nuplaukite, nusausinkite ir kiekvieną supjaustykite į 3 gabalėlius. Svogūnus supjaustykite kubeliais, česnako skiltelę sutraiškykite. Aitriąsias paprikas prapjaukite, išimkite sėklas ir supjaustykite plonais griežinėliais. Kalendras nuplaukite, nusausinkite, lapelius nuskabykite nuo stiebelių ir sukapokite. Keletą lapelių pasilikite patiekalui papuošti. Vieną žaliąją citriną išspauskite, kitą supjaustykite griežinėliais.

Plačiame puode įkaitinkite aliejų. Suberkite svogūnus ir patroškinkite, kol jie taps permatomi. Sudėkite česnaką ir upėtakius. Po 2 min. sudėkite aitriąsias paprikas. Užpilkite 500 ml karšto vandens ir pasūdykite. Uždenkite ir apie 15 min. virkite ant vidutinės ugnies. Nukelkite nuo ugnies ir pagardinkite žaliosios citrinos sultimis ir druska. Įdėkite žaliosios citrinos griežinėlių bei kalendrų lapelių ir patiekite. Prie šio patiekalo tiks kukurūzų tortilijos arba duona.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668