Grūstas pomidorų padažas (Salsa de molcajete) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grūstas pomidorų padažas (Salsa de molcajete)


INGREDIENTAI:

3-4 aitriosios paprikos (chiles serranos);
3 saulėje prinokę pomidorai;
2 česnako skiltelės;
Druska;
½ ryšulėlio šviežių kalendrų.


GAMINIMAS:

Aitriąsias paprikas ir pomidorus pakepkite keptuvėje apie 6-7 min., vis apversdami. Nuo abiejų nulupkite odelę. Česnako skilteles nulupkite ir su druska grūstuvėje sugrūskite. Tada sudėkite aitriąsias paprikas ir pomidorus bei sutrinkite iki vienos masės. Kalendras nuplaukite, nusausinkite, nuskabykite nuo stiebelių lapelius ir šiek tiek susmulkinę suberkite į mišinį. Viską gerai išmaišykite. Padažą galima ruošti ir plaktuvu. Patiekite kartu su tortilijomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668