Braškių tyrsriubė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Braškių tyrsriubė


INGREDIENTAI:

6 porcijos

1,2 kg braškių,
3 šaukštai cukraus,
100 ml stalo vyno,
3 didelės pasifloros,
2 prinokę nektarinai,
250 g aviečių,
6 mėtų šakelės.


GAMINIMAS:

Braškes nuplauname ir nuskabome jų žaliąsias "uodegėles". 200 g braškių atidedame, o iš likusių ir cukraus padarome tyrę (pertriname per sietelį arba išplakame virtuviniu kombainu). Pertriname tyrę per smulkų sietelį. Įpilame į ją vyną.

Pasifloras perpjauname per pusę, išgremžiame sėklytes. Pertriname per sietelį. Minkštimą su sultimis sudedame į braškių tyrę. Smulkiai supjaustome likusias braškes bei nektarinus ir kartu su avietėmis sudedame į braškių tyrę. Uždengiame ir laikome šaltai, kol tieksime. Tiekiame sriubos lėkštėse, papuoštą mėtų lapeliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668