Saldi vidurvasario sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Saldi vidurvasario sriuba


INGREDIENTAI:

4 porcijos

250 g aviečių,
250 g braškių,
250 g grietinės,
300 ml vandens,
šaukštelis krakmolo,
150 g cukraus,
mėtos šakelė.


GAMINIMAS:

Uogas perrenkame, nuplauname ir padarome iš jų tyrę. Tyrę pertriname per sietelį. Ant sietelyje likusių išspaudų užpilame vandens ir užverdame. Perkošiame, pasaldiname, supilame sultis ir nedideliame šalto vandens kiekyje išleistą krakmolą.

Maišydami kaitiname, kol sutirštėja. Įdedame grietinės. Papuošiame mėtos šakelės lapeliais. Tiekiame šiltą su skrebučiais.
Pastaba. Šiai sriubai ruošti galima vartoti ir kitas uogas: serbentus, mėlynes, gervuoges.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668