Aguonų padažas salotoms receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aguonų padažas salotoms


INGREDIENTAI:

Išeiga-200 ml
1/2 nedidelio svogūno,
45 ml(3 šaukštai) acto,
15 ml(1 šaukštas) medaus,
garstyčių ir imbiero,
150 ml aliejaus,
15 ml(1 šaukštas) aguonų.


GAMINIMAS:

Svogūną sutarkuokite į dubenėlį (stambia tarka). Supilkite actą, sudėkite medų, įberkite 2,5 ml(1/2 arb.šaukšt.) garstyčių miltelių, 1,25 ml(1/4 arb. šaukšt.)tarkuoto imbiero. Smarkiai suplakite.

Po truputį įplakite aliejų, kad mišinys sutirštėtų. Suberkite į dubenėlį aguonas ir viską suplakite. Paragaukite, ar netrūksta druskos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668