Bulvių ir morkų apkepas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bulvių ir morkų apkepas


INGREDIENTAI:

5—6 bulvės,
4—5 morkos,
50 g margarino,
2 šaukštai miltų, stiklinė pieno,
2 kiaušiniai,
50 g sviesto,
2 šaukštai tarkuoto olandiško sūrio, druskos,
šaukštas cukraus.


GAMINIMAS:

Bulvės ir morkos išverdamos, nulupamos ir supjaustomos griežinėliais.
Margarinas ištirpinamas, suberiami miltai, pakaitinama, praskiedžiama karštu pienu, pasūdomą, praaušus sudedami kiaušinių tryniai, sumaišoma, sudedami išplakti kiaušinių baltymai ir vėl lengvai sumaišoma. Į gerai riebalais išteptą indą sluoksniuojamos bulvės ir morkos, užpilamos paruoštu padažu, apdedamos sviesto gabaliukais, užbarstomos sūriu, sumaišytu su cukrumi. Valgoma užsigeriant kompotu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668