Kremas "Paukščių pienas" šventiniam stalui receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kremas "Paukščių pienas" šventiniam stalui


INGREDIENTAI:

280 g svieto,
230 g uogienės,
20 g želatinos,
160 g kiaušinių baltymų,
7 g citrinos rūgšties,
480 g cukraus,
140 g vandens,
300 g uogų.


GAMINIMAS:

Želatina išbrinkinama ir ištirpinama. Iš cukraus ir vandens išverdamas sirupas. Kiaušinių baltymai plakami, kol susidaro stangrios putos, po to supilama citrinos rūgštis, ištirpinta želatina, karštas sirupas ir plakam a, kol atvėsta.

Po to sumaišoma su sviestu ir uogiene. Galima nuspalvinti maistiniais dažais. Supilama į formą. Laikoma šaltai 24 val. Išėmus iš formos, puošiama uogomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668