Jautienos krūtinėlė su krienais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautienos krūtinėlė su krienais


INGREDIENTAI:

1,5 kg jautienos krūtinėlės,
50 g rūkytos šoninės,
100 g šviežiai tarkuotų krienų,
500 ml grietinėlės,
4 svogūnai,
2 morkos,
100 g saliero šaknies,
šaukštas acto,
šaukštelis juodųjų pipirų žirnelių,
laurų lapelis,
druskos,
cukraus.


GAMINIMAS:

Mėsą nuplauname, nusausiname, įtriname druska ir šviežiai maltais pipirais. Šoninę supjaustome griežinėliais. Jais apdedame jautieną.Daržoves nuplauname, nuvalome ir supjaustome stambiais kubeliais. Laurų lapelį sutriname.

Mėsą, daržoves ir laurų lapelį sudedame į "kepimo rankovę", jos galus užrišame, o viršų subadome adatėle. Kepame 180 laipsnių karštumo orkaitėje 2,5 valandos.

Tarkuotus krienus pagardiname druska, cukrumi, actu ir sumaišome su plakta grietinėle. Iškepusią krūtinėlę tiekiame su kepimo metu atsiradusiomis sultimis ir krienų padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668