Marinuota jautiena su razinomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Marinuota jautiena su razinomis


INGREDIENTAI:

1 kg jautienos,
500 ml raudonojo vyno,
150 ml raudonojo vyno acto,
500 ml vandens,
2 šaukštai razinų,
svogūnas,
petražolės šaknis,
morka,
šaukštelis garstyčių sėklų,
po šaukštelį mairūnų ir maltų kalendrų,
2 šaukštai aliejaus,
šaukštas migdolų drožlių,
2 laurų lapeliai,
4 gvazdikėliai,
maltų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Petražolės šaknį ir morką nuskutame, nuplauname ir smulkiai supjaustome. Smulkiai supjaustome ir nuluptą svogūną. Paruoštus produktus dedame į puodą. Supilame vyną, actą, vandenį ir užverdame. Įberiame garstyčių sėklų, kalendrų ir mairūnų, įdedame laurų lapelių ir gvazdikėlių. Ataušiname.

Mėsą nuplauname, nusausiname ir dedame į marinatą. Marinuojame 4 paras. Išimame mėsą iš marinato, nusausiname, apibarstome pipirais, druska. Apkepiname įkaitintame aliejuje. Ant mėsos užpilame marinato, uždengiame ir troškiname 200 laipsnių karštumo orkaitėje 2 valandas.

Mėsą išimame. Likusį skystį perkošiame. Į jį suberiame razinas, migdolus ir užverdame. Pagardiname pipirais ir, jei reikia, pasūdome. Mėsą supjaustome plonais griežinėliais ir sudedame į lėkštes. Užpilame padažo.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668