Tortas „Trapi širdis“ su braškėmis receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Tortas „Trapi širdis“ su braškėmis


Recepto įvertinimas:3 balai3 balai3 balai


INGREDIENTAI:

Torto pagrindams:

300 g šaldytos (arba šviežios) bemielės sluoksniuotos tešlos;
20 g cukraus;
30 plokštelėmis pjaustytų migdolų.

Kremui:

700 g braškių;
200 ml pieno;
2 pak. vanilinio pudingo miltelių;
Indelis grietinėlės;
1 pak. vanilinio cukraus;
1 pak. grietinėlės standiklio.

GAMINIMAS:

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Sluoksniuotą tešlą plonai iškočioti. Išpjauti 2 dideles arba 8 mažas širdeles. Jas subadyti šakute, aptepti vandeniu ir pabarstyti migdolų plokštelėmis bei cukrumi. Širdis sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti 15 min. Ataušinti.

Braškes nuplauti, nuvalyti ir padėti, kad gerai nuvarvėtų skystis. Pusę uogų palikti. Likusias uogas ištrinti su pienu, įmaišyti pudingo miltelius ir 3 min. plakti elektriniu maišikliu. Kremą 30 min. laikyti šaltai. Grietinėlę išplakti su standikliu bei vaniliniu cukrumi. Įmaišyti į braškių ir pudingo masę. Viską sudėti į konditerinį švirkštą su plačiu antgaliu ir išspausti ant pusės širdelių. Ant viršaus sudėti likusias netrintas braškes ir uždengti kitomis širdelėmis. Prieš patiekiant laikyti šaltoje vietoje.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668