Torto pagrindams:
300 g šaldytos (arba šviežios) bemielės sluoksniuotos tešlos;
20 g cukraus;
30 plokštelėmis pjaustytų migdolų.
Kremui:
700 g braškių;
200 ml pieno;
2 pak. vanilinio pudingo miltelių;
Indelis grietinėlės;
1 pak. vanilinio cukraus;
1 pak. grietinėlės standiklio.
GAMINIMAS:
Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Sluoksniuotą tešlą plonai iškočioti. Išpjauti 2 dideles arba 8 mažas širdeles. Jas subadyti šakute, aptepti vandeniu ir pabarstyti migdolų plokštelėmis bei cukrumi. Širdis sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti 15 min. Ataušinti.
Braškes nuplauti, nuvalyti ir padėti, kad gerai nuvarvėtų skystis. Pusę uogų palikti. Likusias uogas ištrinti su pienu, įmaišyti pudingo miltelius ir 3 min. plakti elektriniu maišikliu. Kremą 30 min. laikyti šaltai. Grietinėlę išplakti su standikliu bei vaniliniu cukrumi. Įmaišyti į braškių ir pudingo masę. Viską sudėti į konditerinį švirkštą su plačiu antgaliu ir išspausti ant pusės širdelių. Ant viršaus sudėti likusias netrintas braškes ir uždengti kitomis širdelėmis. Prieš patiekiant laikyti šaltoje vietoje.